Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Derrota del FS Unión Llagostense, que ja té assegurada la Final Four

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va patir el cap de setmana passat la tercera derrota de la temporada en perdre a la pista del Padre Damián Sagrados Corazones per 2 a 1. Juanan va fer el 0 a 1 al minut 9. El resultat es va mantenir fins al darrer minut del partit, quan els locals van marcar dos gols i es van emportar el triomf. Els de la nostra localitat havien fallat abans moltes ocasions de gol.

Tot i la derrota, els de José Manuel Poyato es mantenen en primera posició amb 46 punts i ja tenen garantida la seva participació en la Final Four de la qual sortirà el campió de Lliga. Els llagostencs encara han de jugar tres partits de la fase regular. Ara, la competició s’atura fins al 22 d’abril, però aquella jornada el FS Unión Llagostense descansarà. El proper partit del conjunt local serà el 30 d’abril a la pista del Teià Futbol Cinc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies