Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Diumenge, es va celebrar la desena Trobada de Joves Judokes

El CEM El Turó va acollir diumenge la desena edició de la Trobada de Joves Judokes. Infants de les escoles públiques de Primària de la nostra localitat i escolars d’altres poblacions van participaran en l’activitat.

Aquesta festa del judo va ser organitzada pel Club Judo-Karate la Llagosta; les AMPA de les escoles Les Planes, SAFA i Joan Maragall; AMPA d’altres localitats, com la de l’Escola Escursell de Ripollet i Montseny de Mollet del Vallès; i els gimnasos Piscines Sant Carles Squash-gimnàs i Club Gimnàs Llenas.

La Trobada va comptar també amb la participació de membres d’Aspayfacos, l’entitat de la Llagosta que aplega a persones amb discapacitat funcional.

Publicitat

Publicitat

Més notícies