Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament realitza un curset sobre desfibril·ladors per a entitats

Demà al matí es farà al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí una sessió formativa per saber com funcionen els desfibril·ladors que hi ha instal·lats a diferents edificis públics de la Llagosta. Aquest curs està destinat a un grup de divuit persones que formen part de les entitats culturals i esportives que habitualment fan activitats al Centre Cultural i al poliesportiu Antonio García Robledo.

L’Ajuntament va contractar l’any 2015 quatre desfibril·ladors externs automàtics, també anomenats DEA, a l’empresa CardioSOS Global Protection. Dos d’aquests equips són accessibles a la ciutadania i es van instal·lar al Centre Cultural i al poliesportiu Antonio García Robledo. Els altres dos DEAs estan de forma permanentment als dos cotxes patrulla de la Policia Local. L’Ajuntament té previst col·locar en un futur un altre equip a l’exterior de l’edifici consistorial, a la plaça d’Antoni Baqué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies