Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La Llagosta acollirà demà dissabte la Copa Catalunya aleví i benjamí de judo amb 400 infants

Uns 400 lluitadors de judo prendran part en la Copa Catalunya aleví i benjamí que se celebrarà demà dissabte al CEM El Turó. El Club Judo-Karate la Llagosta organitza aquest torneig d’inici de temporada amb la Federació Catalana de Judo i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’activitat de judo a la pista del poliesportiu llagostenc començarà a partir de les 8.30 hores i es perllongarà fins a la tarda. Del total de participants, una trentena seran del club de la nostra localitat, que confia pujar al podi en les diferents categories.

Aquest serà el segon torneig català que organitza el Club Judo-Karate la Llagosta en cinc mesos. Al maig, va celebrar amb èxit el Campionat de Catalunya aleví i benjamí, també al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies