Diumenge, 01 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

La Colla Gegantera i el Foto-Club lliuren els sis premis del Ral·li Fotogràfic de Festa Major

La Colla Gegantera i el Foto-Club La Llagosta han lliurat aquesta tarda els premis als sis guanyadors del cinquè Ral·li Fotogràfic de Festa Major a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El certamen, que han organitzat totes dues entitats, va tenir lloc diumenge amb un total de 16 participants i més d’una vuitantena de fotografies presentades.

Els sis guanyadors han rebut un premi de 50 euros i un diploma. Els tres vencedors en la categoria Diada i Festa Major han estat Jordi Ruiz, Nerea Cortés i Fernando Hernández; mentre que en la categoria de Gegants i Gegantons, han estat Carlos Domínguez, Àlex Domínguez i Narciso Vicente. La fotografia de Vicente, veí de la Llagosta i membre del Foto-Club La Llagosta, ha estat l’escollida per la Colla Gegantera per il·lustrar el cartell de la vuitena Trobada Gegantera de la Llagosta, que tindrà lloc al març del 2017. La seva fotografia té com a protagonisme la nova gegantona, la Mariona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies