Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La nova novel·la del llagostenc Pepe Ramos sortirà aviat al mercat

Pepe Ramos Asesina de hombresEl llagostenc Pepe Ramos Valenzuela està a punt de publicar el seu sisè llibre, Asesina de hombres. L’obra veurà la llum al mes d’agost o al setembre. Ramos és un autor que cultiva la novel·la de terror i aquesta és la temàtica de la seva nova obra.

Una de les característiques d’Asesina de hombres és que una part de la novel·la està ambientada a la Llagosta. L’argument està inspirat en una llegenda japonesa. La història comença quan una parella americana està sopant a un restaurant xinès. En un moment donat, la dona va al bany. En tornar-hi, agafa una catana de les que decoren el restaurant i comença a matar els homes que es troba pel camí. Quan està a punt de matar el seu marit, arriba la policia, que aconsegueix abatre-la tot disparant un bon nombre de trets. Tot i que un principi els fets s’atribueixen a un moment de bogeria transitòria, el seu marit decideix investigar pel seu compte. Aquesta investigació el porta a Europa i acaba descobrint una llegenda aterradora.

Ramos Valenzuela s’ha mostrat molt il·lusionat amb la publicació de la seva nova novel·la i ha explicat que ja està treballant en la seva propera obra, “una novel·la policíaca, que també tracta algun tema paranormal, que és el que m’agrada” i en un llibre de relats basats en l’obra d’H.P. Lovecraft, escriptor nordamericà de finals del segle XIX i principis del XX, autor de novel·les i relats de terror i ciència ficció.

Pepe Ramos va escriure la seva primera obra l’any 2009, Eclipse de sangre. Els altres títols de l’escriptor llagostenc són La muerte no perdona, Bocados de terror, Tenebrae i ¿Hay alguien hay?, publicat a principis d’any. La nova obra de Ramos, Asesina de hombres, neix a partir d’una petició de la seva editorial, Egarbooks.

Publicitat

Publicitat

Més notícies