Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Els infants ‘Atrapallibres’ de la Biblioteca i la Gilpe celebren un col·loqui

Els infants de la Biblioteca de la Llagosta i de l’Escola Gilpe que van fer de jurat de l’11è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres van celebrar dilluns una trobada. El concurs, que està promogut pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, té com a objectiu llegir diferents llibres i votar-los en tres categories, segons l’edat dels estudiants: de 9 anys, 10 i d’11 a 12.

La sessió va tenir lloc a la planta baixa de Can Pelegrí i es va fer un col·loqui entre els infants de la Biblioteca i de l’Escola Gilpe. En un primer moment, els alumnes van poder conversar i discutir sobre les seves eleccions. Els infants de la Biblioteca i de l’Escola Gilpe, que ja han lliurat les seves votacions, van coincidir a donar la màxima puntuació en la categoria de 9 anys al llibre Amics monstruosos, d’Anna Manso. Les diferències en les votacions es van veure en les altres dues categories: en 10 anys, els infants de la Biblioteca van donar la màxima votació a 50 oficis esbojarrats, de Carles Sala i Vila, mentre que la Gilpe ho va fer a Jo que vaig dormir amb lleons, de Laia Longan; i en 11 i 12 anys, la Biblioteca va escollir primer El signe prohibit, de Rodrigo Muñoz Avia, i la Gilpe a Fèlix, ets un desastre, de Jakob Musashi Leonhardt.

Posteriorment al col·loqui, els infants van berenar plegats i van fer un mural amb diferents dibuixos sobre els llibres que havien llegit. El veredicte de l’11è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres amb la resta de votacions es farà públic el 29 de maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies