Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La Llagosta es concentra en solidaritat amb les víctimes de Brussel·les

Concentració atemptats Bèlgica (8)La ciutadania de la Llagosta ha mostrat avui el seu rebuig als atemptats patits ahir a Brussel·les. Veïns i veïnes i personal municipal s’han concentrat a les portes de l’Ajuntament com a mostra de suport a les víctimes de les explosions provocades pels terroristes. Entre els assistents hi eren l’alcalde accidental de la Llagosta, Jordi Jiménez, i diversos regidors i regidores de l’Ajuntament llagostenc.

En un principi, la convocatòria realitzada pel Consistori estava prevista per a les dotze del migdia, responent a la petició de la Federació de Municipis de Catalunya, però, finalment, la concentració i el minut de silenci han tingut lloc a la una. D’aquesta manera, l’acte ha coincidit amb la convocatòria oficial realitzada per la Generalitat.

Ahir es van registrar a Brussel·les dos atemptats amb bombes, a l’aeroport i a una estació de metro de la capital de Bèlgica, que van causar més d’un trentena de víctimes mortals i més d’un centenar de ferits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies