Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El Viejas Glorias cau golejat (6-1) pel Raudo y Veloz

El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre el cap de setmana per 6 a 1 al camp del Raudo y Veloz, un dels conjunts que lluiten pel títol de lliga. El Raudo y Veloz va ser molt efectiu de cara a gol. A la primera part, va tenir tres oportunitats i les va aprofitar. A la segona part, el Viejas Glorias va intentar reaccionar, però es va trobar amb un quart gol, que era il·legal però que l’àrbitre va concedir. Paco va fer el gol de l’honor del conjunt de la Llagosta.

El Viejas Glorias ha hagut d’afrontar els darrers partits amb baixes, sobretot la del seu porter i això s’ha notat en els resultats. La propera jornada, el conjunt de la Llagosta jugarà a casa contra el Pomar. Els llagostencs es mantenen a la zona alta de la classificació amb 43 punts, però lluny del líder, mentre que el Pomar està situat a la zona baixa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies