Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol guanya un rival directe per la permanència, el Ripollet

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar el cap de setmana el Ripollet (28-26). Els de Xavi Canalejas van superar al Pavelló Antonio García Robledo un rival directe per la permanència a la Segona Catalana.

Els llagostencs es van trobar un partit complicat contra el Ripollet. Els del Vallès Occidental, que feia dues setmanes havien empatat contra el líder del grup, el Sant Joan Despí B, van posar en problemes als de la nostra localitat, que al tram final van assolir un avantatge de dos gols. El Joventut Handbol ocupa el desè lloc amb 18 punts i 2 de marge respecte als llocs de descens. Al pròxim partit, els llagostencs tornaran a jugar a casa i ho faran contra el segon, el Sant Andreu de la Barca. El compromís serà diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 12.45 hores.

D’altra banda, el sènior B va guanyar el Tarragona a domicili per 23 a 27 i ocupa el quart lloc a la Tercera Catalana amb 27 punts, a quatre dels llocs d’ascens. Diumenge, rebrà la visita del Poblenou C, que ocupa el vuitè lloc amb 17 punts.

El sènior femení va perdre a casa contra les Franqueses (14-25) i segueix a l’antepenúltim lloc de la Primera Catalana. Aquest cap de setmana acaba la fase regular de la categoria a la pista del Terrassa.

L’infantil femení del Joventut Handbol la Llagosta es jugarà demà el passi a la fase final de la Lliga Catalana i al Campionat d’Espanya. L’equip que dirigeix Sergio Alonso ocupa el cinquè lloc i necessita acabar entre els quatre primers classificats. Demà, al Pavelló Antonio García Robledo rebrà el quart classificat, el Gavà. Tots dos equips estan empatats amb 5 punts. Si guanya el Joventut Handbol, aconseguirà el quart lloc de manera matemàtica a falta d’una jornada per acabar la fase del top-6.

Publicitat

Publicitat

Més notícies