Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El sènior de la Concòrdia domina, però només treu un punt de la visita a Castelló

El conjunt sènior del Club Deportivo la Concòrdia és el tercer classificat al grup 2 de la Segona Divisió Nacional després d’empatar el cap de setmana a zero a la pista del Castelló. Les de Tati Torres sumen 30 punts, estan empatades amb el quart classificat, el Castelldefels, i a dos punts dels dos equips que lideren el grup, el Teldeportivo i el San Isidro.

Contra el Castelló, les de la Concòrdia van dominar i van tenir moltes ocasions, però la pilota no va entrar i es van haver de conformar amb un punt. La portera del Castelló va estar molt encertada i va evitar la victòria visitant.

Ara, hi haurà una aturada a la competició, que tornarà el dia 27 de febrer. En la propera jornada, la Concòrdia rebrà la visita del Joventut Elx, que està situat en la cinquena posició amb 27 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies