El sènior de la Concòrdia domina, però només treu un punt de la visita a Castelló

0
93

El conjunt sènior del Club Deportivo la Concòrdia és el tercer classificat al grup 2 de la Segona Divisió Nacional després d’empatar el cap de setmana a zero a la pista del Castelló. Les de Tati Torres sumen 30 punts, estan empatades amb el quart classificat, el Castelldefels, i a dos punts dels dos equips que lideren el grup, el Teldeportivo i el San Isidro.

Contra el Castelló, les de la Concòrdia van dominar i van tenir moltes ocasions, però la pilota no va entrar i es van haver de conformar amb un punt. La portera del Castelló va estar molt encertada i va evitar la victòria visitant.

Ara, hi haurà una aturada a la competició, que tornarà el dia 27 de febrer. En la propera jornada, la Concòrdia rebrà la visita del Joventut Elx, que està situat en la cinquena posició amb 27 punts.

Publicitat