Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Tots els col·legis electorals obren amb normalitat a la Llagosta

A les 9 h han obert amb normalitat tots els col·legis electorals a la nostra localitat. Les 18 meses on pot exercir el seu dret de vot la ciutadania a la Llagosta s’han conformat sense problemes i han pogut iniciar la jornada a l’hora assenyalada. A la Llagosta 9.613 persones tenen dret a vot.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.

Publicitat

Publicitat

Més notícies