Dilluns, 02 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

El segon equip del FSU Llagostense B es col·loca líder

Fotografia: FSU Llagostense
Fotografia: FSU Llagostense

El segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense és el nou líder en solitari de la Primera Territorial, al grup A. El conjunt dirigit per Alberto Gil va sumar la tercera victòria el diumenge contra el Futsal Santa Susanna per 5 a 2.

Els llagostencs han guanyat les tres jornades que han disputat. Contra el Santa Susanna van començar perdent, però van poder capgirar el marcador a la segona meitat i finalment van marcar una maneta de gols. Els golejadors locals van ser David Bermejo, Óscar Cubero, Ahmed Nador i un doblet d’Isidro Monràs.

Amb la victòria la Unión Llagostense B ocupa el primer lloc amb 9 punts, amb un partit pendent, i té 2 punts de marge respecte al segon, el Santa Susanna. El filial llagostenc no jugarà el següent partit de lliga fins a la propera setmana ja que aquesta havia de jugar amb el Manlleu, que s’ha retirat.

Pel que fa el primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense no va disputar el partit de la quarta jornada de la Primera Nacional Catalana, al grup B. El compromís no es va jugar per falta de jugadors del Cadaqués ja que es van presentar amb tres membres. D’aquesta manera, la Federació Catalana de Futbol Sala dóna el partit per guanyat als llagostencs amb un resultat de 5 a 0.

Publicitat

Publicitat

Més notícies