Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias perd el primer partit de lliga amb polèmica per un gol anul·lat

El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre el seu primer partit de la temporada contra el Raudo y Veloz de Ripollet amb polèmica. Els llagostencs van caure 0 a 1 el dissabte després que l’àrbitre anul·lés un gol per fora de joc que hagués suposat l’empat a la segona meitat. Amb la derrota, el Viejas Glorias trenca una dinàmica de quatre victòries consecutives des que va començar la temporada actual a la Divisió d’Honor veterà.

El conjunt de la nostra localitat es va veure superat pel domini dels visitants. Tot i que el gol del Raudo y Veloz va arribar en un xut de falta durant la primera meitat. A la represa els llagostencs van estar millor i van marcar el gol de l’empat però l’àrbitre va anul·lar la diana per un fora de joc inexistent. Als darrers minuts el llagostenc Paco va estar a punt de marcar amb un xut potent, però el porter visitant va refusar el perill.

Tot i la derrota, els llagostencs segueixen en la part alta de la classificació amb 12 punts. El proper partit serà al camp del Pomar, equip de la part baixa de la classificació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies