El CD Viejas Glorias perd el primer partit de lliga amb polèmica per un gol anul·lat

0
333

El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre el seu primer partit de la temporada contra el Raudo y Veloz de Ripollet amb polèmica. Els llagostencs van caure 0 a 1 el dissabte després que l’àrbitre anul·lés un gol per fora de joc que hagués suposat l’empat a la segona meitat. Amb la derrota, el Viejas Glorias trenca una dinàmica de quatre victòries consecutives des que va començar la temporada actual a la Divisió d’Honor veterà.

El conjunt de la nostra localitat es va veure superat pel domini dels visitants. Tot i que el gol del Raudo y Veloz va arribar en un xut de falta durant la primera meitat. A la represa els llagostencs van estar millor i van marcar el gol de l’empat però l’àrbitre va anul·lar la diana per un fora de joc inexistent. Als darrers minuts el llagostenc Paco va estar a punt de marcar amb un xut potent, però el porter visitant va refusar el perill.

Tot i la derrota, els llagostencs segueixen en la part alta de la classificació amb 12 punts. El proper partit serà al camp del Pomar, equip de la part baixa de la classificació.

Publicitat