Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

S’inicien les sessions formatives sobre el funcionament dels desfibril·ladors dels edificis municipals

Avui han començat les sessions formatives per saber com funcionen els desfibril·ladors que a l’octubre s’instal·laran a diferents edificis municipals de la Llagosta. Aquests primers cursos estan destinats al personal de l’Ajuntament que treballa en aquests edificis i al cos de la Policia Local. En total són 32 persones les que participen en les sessions formatives. L’Ajuntament de la Llagosta promourà més cursos sobre l’ús dels desfibril·ladors durant els mesos d’octubre i novembre que principalment estaran adreçats a les persones vinculades a les entitats que fan servir el Centre Cultural i el poliesportiu Antonio García Robledo.

L’Ajuntament va aprovar al juliol l’adjudicació del contracte per al subministrament per un import mensual de 181,87 euros de quatre desfibril·ladors externs automàtics (DEA) a l’empresa CardioSOS Global Protection. Aquests equips s’instal·laran durant el mes d’octubre i seran accessibles a la ciutadania. Hi haurà un a la plaça d’Antoni Baqué, prop de l’edifici de l’Ajuntament; al Centre Cultural, i al pavelló poliesportiu Antonio García Robledo. Un quart estarà permanentment al cotxe patrulla de la Policia Local. Amb aquests quatre desfibril·ladors s’augmenta fins a sis el nombre d’aquests tipus d’equips que hi ha a la Llagosta. Des de fa un temps també hi ha desfibril·ladors al Centre d’Assistència Primària i al Complex Esportiu municipal El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies