Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La pel·lícula ‘Mortadelo y Filemón’ inicia dissabte el cicle Cinema a la Fresca

mortadelo-y-filem-n-contra-jimmy-el-cachondo-251625495-largeEl Parc Popular acollirà aquest dissabte, 18 de juliol, la primera sessió del Cinema a la Fresca d’aquest estiu. La pel·lícula que es projectarà serà Mortadelo y Filemón, contra Jimmy el “Cachondo”. La projecció començarà a partir de les 22 h.

En el programa d’activitats d’estiu de l’Ajuntament de la Llagosta s’havia anunciat per una errada en la programació que la pel·lícula seria Gru 2, el meu dolent preferit. Tot i això, la projecció és la pel·lícula de la parella d’agents especials de Mortadelo y Filemón, que es va estrenar el novembre de 2014. L’activitat s’emmarca dins del programa d’estiu que ha elaborat l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració de diverses entitats del municipi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies