Divendres, 27 setembre 2024
21.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra avui el ple ordinari de setembre

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 hores, el ple ordinari del mes de setembre. Durant la sessió, s’aprovarà de forma inicial una modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana de la Llagosta en l’àmbit de la Miralda. En aquest sector, situat en gran part en els terrenys que ocupava Capresa, està previst crear una gran zona verda i construir 200 habitatges, 75 dels quals seran en règim de protecció.

La zona verda prevista als terrenys de la Miralda connectarà amb el Parc Popular. També es farà una connexió amb la plaça de l’Alcalde Francisco Javier Serrano per tal d’integrar aquest espai al tractament de la nova zona verda.

Durant el ple també s’aprovarà l’acord d’adhesió de l’Ajuntament de la Llagosta al Protocol del Departament d’Interior de la Generalitat de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci, espai públic i transports.

El ple finalitzarà amb el torn de precs i preguntes.

Es podrà seguir el ple pel canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta (https://www.youtube.com/watch?v=yB4lj_LcfQY) i per Ràdio La Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies