Dimecres, 04 setembre 2024
21 C
La Llagosta

Hi haurà un Punt Lila i Multicolor al Centre Cultural durant la Festa Major

Per a aquesta Festa Major, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament ja ha començat a fer servir com a full de ruta el Protocol d’abordatge de les violències sexuals i LGBTI+fòbiques en espais públics d’oci que es va aprovar definitivament el mes d’abril. Al document es defineixen diversos compromisos bàsics acordats entre els diferents grups de treball (polític, tècnic i comunitari). En destaquen la creació d’una campanya comunicativa del protocol, l’adhesió de l’Ajuntament de la Llagosta al Protocol del Departament d’Interior i l’adhesió de les entitats al protocol municipal, entre d’altres.

El document contempla un seguit d’accions a implementar al llarg del seu període de vigència (2024-2028). Com a novetat per a la Festa Major, destaca la implementació d’un dispositiu Punt Lila i Multicolor professio­nal a la zona de concerts del Centre Cultural mentre duri la festa. Estarà obert, divendres i dissabte, de les 24 a les 6 hores, i diumenge, de les 24 a les 3.30 hores.

Hi haurà també un Punt Lila i Multicolor informatiu a la cantonada de l’ambulatori. Aquest espai estarà obert divendres, dissabte i diumenge de les 20 a les 24 hores.

A la Llagosta, Festes Majors i espais d’oci, lliures de masclismes i LGTBIfòbies.

Publicitat

Publicitat

Més notícies