Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Les entitats locals ja poden sol·licitar les subvencions municipals per al 2016

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període de sol·licituds de subvencions per a les entitats locals per a aquest any 2016. El tràmit es pot efectuar tant presencialment, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania; com per internet, a l’apartat de tràmits del web municipal www.llagosta.cat. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de febrer.

Poden accedir a les subvencions per a activitats totes les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats. Una vegada rebudes totes les sol·licituds, l’Ajuntament estudiarà la documentació i establirà la quantitat que rebrà cada entitat, segons criteris com ara la repercussió de les propostes, la població a la qual van adreçades o el nombre d’activitats que organitza, entre d’altres.

Les entitats que van rebre alguna subvenció durant l’any passat han de justificar les despeses realitzades per poder accedir a les ajudes d’aquest 2016.
Una vegada establerta la subvenció, l’Ajuntament signarà un conveni amb cada entitat on, a més de la quantitat econòmica concedida, quedi reflectida l’aportació municipal en forma d’infraestructures i personal.

El Consistori encara no ha definit quants diners destinarà al programa de subvencions per a les entitats, ja que no està aprovat el pressupost d’aquest any. En tot cas, la previsió amb la qual es treballa és la de garantir com a mínim la quantitat atorgada l’any passat i, en la mesura que es pugui, incrementar-la.

Publicitat

Publicitat

Més notícies