Divendres, 27 setembre 2024
19.7 C

Empat del sènior A del Club Petanca contra l’Olesa (8-8)

El sènior A del Club Petanca La Llagosta ha sumat un empat a casa contra l’Olesa, 8 a 8. L’equip llagostenc segueix sense conèixer la derrota a les Pistes Municipals de Petanca -amb una victòria i un empat- i ocupa el quart lloc, del grup 2 de la Primera Catalana, amb quatre punts. La pròxima jornada visitarà el cuer, el Santa Lucia que només ha sumat un punt.

Pel que fa al sènior B, també va empatar en la tercera jornada del campionat i ho va fer a la pista del Roda de Ter, 8 a 8. L’equip llagostenc és quart amb quatre punts. La pròxima jornada rebrà diumenge a les Pistes Municipal el Bellavista Les Franqueses, que la jornada passada va descansar i suma tres punts.

D’altra banda, una delegació del Club Petanca La Llagosta va participar el cap de setmana en el prestigiós Open Ciutat de Palma, on van quedar-se a les portes de les semifinals del torneig.