Divendres, 27 setembre 2024
19.7 C
La Llagosta

Óscar Sierra, reelegit primer secretari del PSC de la Llagosta

Óscar Sierra ha estat reelegit com a primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de la Llagosta. La candidatura encapçalada per Sierra, l’única presentada, va ser aprovada per unanimitat durant l’assemblea de la formació, celebrada divendres amb l’assistència de 60 militants.

Sierra va ser escollit primer secretari per primera vegada ara fa quatre anys i ho serà durant quatre anys més. A la nova executiva, Judith Robles és la secretària d’Organització; Antonio Rísquez, viceprimer secretari; Conchi Jiménez, secretària de Relacions Institucionals; Raquel Martínez, secretària de Finances; Marc Ruiz, secretari de Formació i Política Municipal; i Diego Guerrero, president d’honor. A més, hi ha 12 persones que són vocals.

Com a novetat, s’han creat tres grups de treball, un de Formació i Programes, coordinat per Marc Ruiz; un d’Activisme Polític i Social, amb la coordinació de Raquel Martínez, i un d’Organització, Dinamització i Comunicació, que coordina Judith Robles.

“Agraeixo als companys i a les companyes la confiança dipositada”, ha dit Óscar Sierra.

D’altra banda, 120 persones de la Llagosta van anar ahir a la Festa de la Rosa que va organitzar el PSC a la Pineda de Gavà i que va comptar amb la participació del primer secretari de la formació i president de la Generalitat, Salvador Illa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies