Divendres, 27 setembre 2024
19.7 C

El CE La Llagosta s’estrena a la Tercera Catalana amb un empat

El CE La Llagosta s’ha estrenat a la Tercera Catalana amb un empat al camp del Can Vidalet B, 1 a 1. L’equip llagostenc es va presentar en la primera jornada amb una desena de baixes, que els va minvar les opcions de victòria per la falta de canvis en la banqueta.

La Llagosta, tot i comptar amb tan sols quatre canvis, va avançar-se en el minut 10 en un bon remat d’Antonio Rísquez d’un córner. Abans d’acabar la primera meitat, l’equip llagostenc va patir dues baixes amb les lesions de Joel González i Edison Rene. Tot i això, La Llagosta va tenir opcions per ampliar el marcador, però no va tenir fortuna de cara el gol.

En la segona part, La Llagosta va seguir amb bones ocasions, sense sort. De fet, en els primers compassos de la segona part l’àrbitre no va xiular un clar penal a favor dels llagostencs i va expulsar, rigorosament, el tècnic José Maria Corzo. La banqueta local es va quedar sense tècnics perquè l’àrbitre també els va expulsar per protestar altres accions del joc.

A les acaballes, l’equip local va aprofitar-se d’una jugada amb diferents rebots per posar l’empat definitiu. En el minut 83 també es va lesionar Antonio Rísquez. “Ha estat un partit que hem hagut de lluitar moltíssim i sumar un primer punt fora de casa és important. Tot i les baixes, hem vist que som competitius”, explica Antonio Rísquez, president del CE La Llagosta.

El pròxim partit, La Llagosta rebrà l’Espluguenc B, que en la primera jornada va empatar a casa contra el Sector Montserratina B, 1 a 1. El partit es jugarà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18 h.