Divendres, 27 setembre 2024
25.2 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta debutarà com a local a la Tercera Catalana dissabte contra l’Espluguenc B. L’equip llagostenc va empatar en la primera jornada al camp del Can Vidalet B, 1 a 1. Dissabte, buscarà el primer triomf de la temporada a partir de les 18 h.

El CD Viejas Glorias s’estrenarà dissabte a la Preferent al camp del Vista Mar Legends, de Mataró. Aquesta serà la primera jornada del campionat. L’agrupació consta d’un total de 18 equips i es disputarà la competició amb el tradicional sistema a dues voltes. L’entrenador del Viejas Glorias continuarà sent José Ortuño.

Handbol
L’HC Vallag masculí voldrà refer-se de la derrota en la primera jornada i capgirar la situació amb el primer triomf en la segona jornada del campionat. L’absolut masculí visitarà diumenge el Joventut Mataró B, que a la primera jornada va guanyar contra el Sant Andreu de la Barca (27-33).

L’HC Vallag femení va debutar la passada jornada amb la golejada del cap de setmana, guanyant 35 a 8 al Castellbisbal. L’absolut femení voldrà mantenir aquestes bones sensacions en la segona jornada, en la visita a la pista a l’Alcarràs, que ve de guanyar contra el Montgrí (11-25).

Vòlei
El júnior femení del Club Vòlei La Llagosta s’estrenarà diumenge a la Segona Divisió Catalana. L’equip està format, majoritàriament, per les jugadores del club que han pujat del juvenil. La primera jornada es disputarà al CEM El Turó, a les 12 h, contra el Vòlei Les Franqueses.

Bàsquet
El Club Bàsquet La Llagosta sub-25 rebrà diumenge el CB Manlleu, a les 9.30 h al CEM El Turó. Aquesta és la segona jornada del campionat.

Petanca
L’absolut A del Club petanca La Llagosta ocupa el quart lloc, del grup 2 de la Primera Catalana, amb quatre punts. Diumenge visitarà el cuer, el Santa Lucia, que només ha sumat un punt.

L’absolut B és quart amb quatre punts, de la Tercera Catalana. Diumenge rebrà a les Pistes Municipals el Bellavista Les Franqueses, que la jornada passada va descansar i suma tres punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies