Divendres, 27 setembre 2024
21.2 C
La Llagosta

La Festa dels Animals omplirà dissabte d’activitats el passeig de l’Onze de Setembre

La Llagosta serà l’epicentre del món animalista dissabte amb la primera edició de la Festa dels Animals, que organitza Animalets, l’associació protectora d’animals i plantes de la Llagosta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta i d’altres entitats.

L’activitat animalista tindrà lloc, principalment, de 10 a 19 hores, al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre amb paradetes de l’Ajuntament de la Llagosta i les entitats Animalets, Parlem Queer! i l’Associació Pessebre Vivent de la Llagosta. A més, vindran protectores d’animals d’altres localitats. “A la tarda farem una passarel·la d’animals perquè la gent pugui veure els animals domèstics que tenim les protectores. Si alguna persona s’interessa per alguns dels animals, podrà concertar una cita amb la corresponent protectora”, explica Montse Segura, presidenta d’Animalets, que destaca “el gran nombre de xerrades que farem sobre gats i gossos, i tota la informació que les persones es trobaran per concertar cites per adoptar animals o conèixer-los millor”.

A banda de les paradetes, al llarg de la jornada es faran diverses activitats d’amunt l’escenari. A les 10 h, hi haurà un caminagos solidari, amb inscripció prèvia i amb un donatiu de 4 euros; a les 10.30 h, La Llagosta Contra el Càncer farà una xerrada sobre la importància de les relacions humanes i animals en persones malaltes de càncer; a les 11 h, Maria Josep Pons parlarà sobre la conducta felina; a les 12 h, Mònica Risi oferirà un espectacle de màgia infantil; a les 13 h, Bailamos Vallès farà un taller de bachata; a les 17.30 h, Leyendo perros assessorarà sobre els gossos; a les 18 h, hi haurà una passarel·la d’animals en adopció; i a les 18.30 h, Drapi MC, tancarà la jornada amb un espectacle musical.

Taller sobre la captura d’animals al Centre Cultural

A més, en el Centre Cultural, de 15 a 19 h, hi haurà un taller de captures d’animals per l’entitat madrilenya Los cuatro de la empanadilla, que explicaran diferents mètodes efectius per la captura i els rescats especials. Les places són limitades, amb un donatiu de 10 euros, i s’han de formalitzar les inscripcions en el correu animaletslallagosta@gmail.com.

Publicitat

Publicitat

Més notícies