Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament ja ha obert les sol·licituds d’ajuts per al Campus Esportiu

Avui s’ha obert el termini per sol·licitar els ajuts per al Campus Esportiu d’estiu municipal que organitza l’Ajuntament de la Llagosta i el Complex Municipal Esportiu El Turó. El Campus es farà del 29 de juny al 7 d’agost i del 24 d’agost al 10 de setembre. Les ajudes es poden sol·licitar fins al 19 de juny

El tràmit de sol·licituds es pot fer de manera preferent per internet. Tan sols cal accedir al web de l’Ajuntament amb un certificat digital o amb l’idCat Mòbil. Aquesta és la manera més àgil i ràpida per realitzar el tràmit a qualsevol hora del dia. De forma excepcional, es pot optar per fer-ho de manera presencial. Si és així, cal demanar hora a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania trucant al telèfon 93 560 39 11.

L’ajut va destinat a infants i joves de 3 a 17 anys empadronats a la Llagosta que s’inscriguin al Campus Esportiu Estiu 2020 i que compleixin amb els requisits que s’inclouen a les bases. L’import màxim per cada persona beneficiària serà de 160 euros si fan la inscripció a tot el casal. EscoltarEscoltar amb webReader iCal vCard Darrera actualització: 08.06.2020 | 11:05

Enllaços

Publicitat

Publicitat

Més notícies