Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament facilita la instal·lació o ampliació de terrasses dels bars

Amb l’objectiu d’ajudar el comerç local en aquests moments complicats, l’Ajuntament ha decidit facilitar de forma temporal la instal·lació o ampliació de terrasses de bars. Aquesta és una de les mesures contemplades en el Pacte per la reconstrucció econòmica i social de la Llagosta.

Els establiments poden ampliar com a màxim fins a un 100% dels metres quadrats que tenien concedits abans de la declaració de l’estat d’alarma. No poden ampliar ocupant les reserves públiques d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, els carrils bici, els respiradors dels aparcaments subterranis ni les zones de càrrega i descàrrega en l’horari que tinguin establert.

Amb caràcter general no es permet l’ampliació o autorització que afecti l’entrada o accés a edificis, habitatges, comerços i guals, tret que el titular de l’activitat estigui en possessió d’autorització expressa i per escrit per part dels seus propietaris.

Els interessats han de fer una declaració responsable per la seu electrònica:

Ampliació.

Instal·lació.

Publicitat

Publicitat