Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament elabora una guia per al col·lectiu LGTBI

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta ha confeccionat una guia per a les persones del col·lectiu LGBTI durant el confinament derivat de l’estat d’alarma per la Covid-19. En el document es recullen diverses informacions.

Entre d’altres, les persones interessades es poden assessorar sobre què fer si s’han de denunciar fets lgtbifòbics durant aquests dies. També es recorda que en cas d’emergència o de perill s’ha de trucar al 112.

A més, es detallen les entitats LGTBI que estan actives per atendre consultes de forma telemàtica i oferir assessoraments o informacions sobre dubtes i necessitats. L’Espai d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta atén tant per telèfon com per WhatsApp al 650 95 71 91 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h. També fa atenció per correu electrònic a l’adreça llgt.igualtat@llagosta.cat.

La guia també té un apartat de preguntes i respostes freqüents sobre l’afectació als serveis, durant el període de confinament per la Covid-19, que l’Àrea per a la Igualtat de Tracte i No-discriminació de Persones LGBTI de la Direcció General d’Igualtat ofereix a la ciutadania.

Publicitat

Publicitat