Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

José Ramón Vera publica un nou llibre amb il·lustracions de Roger Wilson, ‘Reflexiones II: La venganza’

L’escriptor José Ramón Vera ha publicat un segon llibre de relats, Reflexiones II: La venganza, que és una segona part de Al fin de semana se llega ya reflexionado. El nou llibre també té il·lustracions del llagostenc, Roger Wilson.

El nou llibre és una nova tria d’una trentena de relats que Vera publica als eu perfil de Facebook els divendres sobre històries quotidianes. “Parlo d’aspectes de la vida, des dels bebès fins a ciclistes o persones lletges… fins i tot també hi ha relats sobre el confinament i el coronavirus”, explica José Ramón Vera, que confia poder celebrar una presentació del llibre quan la situació torni a la normalitat.

Reflexiones II: La venganza ja es pot comprar mitjançant Amazon amb un preu d’11,86 euros, amb enviament a casa, i de 2,99 euros en format digital. L’autor ha explicat que la idea d’aquesta nissaga de relats acabi amb un tercer llibre “per formar una trilogia”, diu.

Aquest és el segon llibre de relats publicat per José Ramón Vera però és el seu quart llibre perquè anteriorment havia publicat dues novel·les. En aquests dies, l’escriptor llagostenc ja ha avançat que està immers en una tercera novel·la, que serà de temàtica negra.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. La primera parte es genial. Deseando leer la secuela!! Felicidades Jose, llegarás muy lejos!!

Comentaris tancats

Publicitat