L’Ajuntament instal·la nous senyals per millorar la mobilitat a la Llagosta

0
232

L’Ajuntament de la Llagosta ha millorat la senyalització vertical i les indicacions de llocs emblemàtics de la nostra localitat. La intenció és facilitar la mobilitat al nostre municipi, tant a les entrades i les sortides com a l’interior.

La instal·lació s’ha efectuat a diversos indrets com ara la sortida cap a la C-17 a la rotonda de la riera Seca. La senyalització indica com arribar a llocs com la Policia Local, l’estació de tren, el pavelló Antonio García Robledo, la depuradora, el cementiri o la deixalleria entre d’altres.

Amb la nova senyalització instal·lada, es vol indicar millor els camins de sortida del nostre municipi. Això farà, sobretot, que els vehicles pesats no es perdin pel nucli urbà. L’Ajuntament ha contractat a l’empresa Serveis Vials del Vallès SL, que ha portat a terme aquesta actuació. La inversió ha estat de 7.587,72 euros, aportats per la Diputació de Barcelona.

Publicitat