Samuel Ramos presenta la seva tercera novel·la, ‘El toque’

0
245

L’escriptor llagostenc Samuel Ramos ha presentat aquesta tarda la seva tercera novel·la, El toque. L’acte de presentació ha tingut lloc a la sala d’exposicions del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

La novel·la tracta d’una forense de Barcelona que descobreix en una autòpsia que pot veure els darrers instants d’una persona morta si el toca. Paral·lelament, hi ha una sèrie d’assassinats a dones i la forense intentarà descobrir el seu autor. “Tot i veure els darrers moments de les víctimes, la forense no pot veure mai l’autor dels crims. A partir d’aquí hi ha tota una trama pel seu don, que tampoc el pot explicar obertament a la policia”, explica el seu autor, Samuel Ramos.

La novel·la El toque, de 205 pàgines, ha estat publicada per l’Editorial Maluma. El llibre es pot comprar mitjançant l’editorial amb un preu de 16 euros. El Toque és el tercer llibre de Samuel Ramos, membre de Resistencia Literaria, després d’Amonathep, la historia del asesino de la mano derecha i Entremés.

Publicitat