Avui tindrà lloc el lliurament de premis del 8è Ral·li Fotogràfic

0
272

Aquesta tarda es donarà a conèixer el veredicte del jurat i es farà el lliurament de premis del 8è Ral·li Fotogràfic de la Llagosta, organitzat per la Colla Gegantera de la nostra localitat i el Foto-Club la Llagosta, amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’acte tindrà lloc a les 19 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

Divuit persones han participat en aquest certamen, que va tenir lloc durant la Diada de l’Onze de Setembre. Els organitzadors han previst tres premis per a la categoria júnior i tres premis més per a la categoria adult. Tots els guardons estan valorats en 50 euros. D’altra banda, el jurat també escollirà una altra fotografia, que es convertirà en la imatge del cartell de la propera Trobada Gegantera de la Llagosta, que està previst que se celebri al mes de març del proper any.

Publicitat