Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament instal·la un servei de videovigilància al camí de Can Donadéu

L’Ajuntament de la Llagosta ha instal·lat un sistema de videovigilància al camí de Can Donadéu, a la zona del Cementiri Municipal. L’objectiu d’aquesta mesura és prevenir els abocaments que es registren a la zona.

El sistema instal·lat permet vigilar els accessos de vehicles tant si vénen pel camí que passa per sota de l’autopista com si vénen del riu Besòs. En cas de detectar un abocament pels entorns, l’enregistrament de les càmeres permetrà conèixer les matrícules dels vehicles que han accedit a la zona i esbrinar qui pot haver estat el causant de l’abocament.

Es vol treballar en la prevenció d’abocaments de runes, residus o qualsevol altre material a la zona. Les càmeres també serviran per prevenir actes vandàlics que pugui patir el Cementiri Municipal. La instal·lació del sistema de videovigilància ha suposat una inversió de 2.111,45 euros.

D’altra banda, ahir es va procedir a netejar de runes i deixalles una zona situada al costat de la via del tren d’alta velocitat. En total es van recollir tres contenidors de dotze metres cúbics. Per realitzar aquests treballs, l’Ajuntament ha hagut de contractar un servei especial. La intenció municipal és preservar en la mesura del possible aquesta zona propera al riu Besòs.

Publicitat

Publicitat