Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

La Nit de Sant Joan es va celebrar amb tranquil·litat a la Llagosta

La Llagosta va celebrar la Nit de Sant Joan amb la crema de la Foguera de Les Llagostes de l’Avern i la Revetlla popular dels Volats. La festa va transcórrer sense incidents d’importància a la nostra localitat.

El recinte firal va tornar a ser l’escenari escollit per fer la Foguera de Sant Joan. La colla de diables Les Llagostes de l’Avern va oferir la possibilitat de fer proves de foc per a nous dimonis obertes a tothom. Abans, va fer una xocolatada per a totes les persones assistents. L’acte va acabar amb l’encesa del foc. Els voluntaris de Protecció Civil i la Policia Local es van encarregar de la seguretat.

La festa es va traslladar després al Parc Popular, on la colla del Volats va preparar la Revetlla. Tothom que va voler va poder baixar les seves taules per compartir una estona durant el sopar i el ball, que es va allargar fins a la matinada.

La Nit de Sant Joan es va desenvolupar amb tranquil·litat. Tan sols cal destacar un petit foc de matolls al final de l’avinguda del Primer de Maig i l’incendi d’un contenidor de recollida orgànica. Tots dos casos van ser resolts per la Policia Local i Protecció Civil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies