Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

Obert el termini per sol·licitar ajuts per a l’escolarització

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui la convocatòria per accedir als Ajuts d’escolarització per al curs 2019-2020. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 28 de juny. El tràmit es pot fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al web municipal, www.llagosta.cat.

Es tracta d’ajuts d’escolarització per al curs 2019-2020 per a alumnes empadronats a la Llagosta i per a alumnes no empadronats quan els progenitors comptin amb un conveni amb custodia compartida i matriculats als diferents centres escolars intermunicipals, públics i concertats, en el segon cicle d’Educació Infantil, Primària i Secundària, i que es trobin en una situació familiar amb necessitats econòmiques segons els barems establerts.

Poden sol·licitar les ajudes els pares, les mares, els tutors legals o les persones encarregades temporal o definitivament de la guarda de les persones beneficiàries. Les bases de la convocatòria, amb els requisits econòmics per optar a l’ajut i els criteris de puntuació, es poden consultar a l’apartat tràmits del web www.llagosta.cat i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. L’import màxim de l’ajut és de 90 euros per alumne.

Publicitat

Publicitat