Dijous, 18 abril 2024
15.4 C
La Llagosta

Els socialistes llagostencs han presentat avui a Óscar Sierra com a cap de llista

Óscar Sierra s’ha presentat avui com a cap de llista del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de la Llagosta a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Sierra ha estat acompanyat del primer secretari del PSC, Miquel Iceta; del primer secretari comarcal Jonatan Martínez; i el primer secretari dels socialistes llagostencs, Antonio Rísquez.

El PSC de la Llagosta ha celebrat al migdia una assemblea oberta a la Sala Àgora de l’Institut Marina, que s’ha omplert de veïns i veïnes de la nostra localitat, a més de socialistes de localitats vallesanes properes. Aquesta serà la segona vegada que Sierra encapçali la llista del PSC a les municipals. L’actual alcalde va ser candidat a les eleccions locals de 2015.

L’encarregat d’obrir l’acte ha estat Antonio Rísquez, que també va ser alcalde socialista del 2003 al 2011. Rísquez va destacar la tasca realitzada en aquest mandat pels regidors i regidores del PSC a l’Ajuntament de la Llagosta “que estan aconseguint el que s’esperava quan la ciutadania va posar la confiança en el Partit Socialista, que la Llagosta vagi a millor, tal com vam dir que faríem fa quatre anys”.

Óscar Sierra va fer balanç dels seus quatre anys de mandat. El que tornarà a ser el cap de llista dels socialistes llagostencs ha posat com a fita aconseguida el sanejament dels comptes municipals, indicant que “fa quatre anys ens vam troba amb 1 milió d’euros de factures impagades i una obligació d’impagaments de més de 4 milions d’euros, i teníem la deshonra de pagar les factures a més de 100 dies. Avui, amb el gran treball i l’esforç que es fa, es paguen a menys de 30 dies. Això permetrà que el dia de demà podrem fer inversions al municipi”. Sierra ha fet un repàs a les accions de govern municipal, comparant-les amb el que es va fer durant el mandat anterior, destacant les actuacions a la via pública, la millora als equipaments com el Casal d’Avis, la renovació dels parc infantils o la instal·lació en breu de la nova parada d’autobús a l’alçada de la Riera Seca.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha destacat que cal treballar per aconseguir bons resultats als ajuntaments, que són les administracions més properes a la ciutadania. Iceta ha indicat que venia a donar suport a Óscar Sierra i ha dit que “una de les grans aventatges de l’equip d’Oscar és que no es resigna i que vol més per a la Llagosta”. El lider socialitsta ha parlat també sobre la necessitat de recuperar el diàleg a Catalunya i ha criticat tant aquells que busquen la ruptura amb l’estat com aquells que no han sabut trobar una solució política al conflicte català. Miquel Iceta ha comentat que “cal dialogar, cal pactar, només des d’un diàleg a on estiguem còmodes tots, ens podem sortir d’això”.

A l’acte també ha pres la paraula el primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez, que ha indicat que l’Agrupació de la Llagosta “és una agrupació de referència a la comarca i per a molts alcaldes i grups municipals socialistes. Durant molts anys el PSC ha estat fent les coses bé a la Llagosta, amb governs que s’han dedicat a solucionar els problemes de la gent”.

Conchi Jiménez, responsable de política municipal del PSC llagostenc i regidora d’Economia i Hisenda, també ha parlat i ha recordat a tots els alcaldes socialistes de la nostra localitat, José Luís López, Antonio Rísquez i, l’actual, Óscar Sierra, i els avenços que ha experimentat la Llagosta durant els seus mandats.Jiménez ha indicat que “Óscar ha complert amb el que va plantejar quan es va presentar a les municipals de 2015”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies