Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

‘El Verano que cambió mi vida’ i ‘Nadando en un cubo de acelgas’, novel·les més prestades per la Biblioteca de la Llagosta el 2018

Les novel·les El verano que cambió mi vida, de May Bonner, i Nadando en un cubo de acelgas, de Sandra Pequerul, han estat les novel·les que més s’han prestat a la Biblioteca de la Llagosta el 2018. Precissament aquests dos llibres són d’autores de la nostra localitat.

Segons dades de la Biblioteca de la Llagosta, la novel·la que més es va prestar va ser El verano que cambió mi vida amb un total de 26 vegades, mentre que la segona, va ser Nadando en un cubo de acelgas, amb 18. “Els autors i autores locals han aconseguit un alt registre de prèstecs gràcies al Club de Lectura de la BIblioteca i el seguiment que fem”, destaca el director de la Biblioteca de la Llagosta, ángel Fernández.

A banda dels llibres de les autores llagostenques, els documents més prestats el 2018 van ser el còmic de Bola de Drac, les revistes especialitzades de moda, Burda i Patrons, i la novel·la Ella lo sabe todo, de Lorena Franco. “Hi ha molt seguiment de les revistes de moda perquè la gent les utilitza per fer-se la seva roba, ens diuen. A més, Bola de Drac és un clàssic”, destaca Ángel Fernández, que també admet hi ha molt seguiment del llibre Patria, de Fernando Aramburu.

En total, l’any passat es van prop de 15.000 préstecs, una dada similar a la del 2017. A més, a la Biblioteca de la Llagosta es van registrar 14 usuaris més el 2018 en comparació amb el 2017, passant de 6.332 a 6.346.

Publicitat

Publicitat

Més notícies