Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

José Ramón Vera va presentar la seva nova novel·la a una Sala de plens plena de gom a gom

El llagostenc José Ramón Vera va omplir divendres la Sala de plens de l’Ajuntament durant la presentació de la seva segona novel·la, Proyecto Verne. Vera va estar acompanyat per la presidenta de l’entitat local Resitencia Literaria, Mayte Bonilla.

L’escriptor llagostenc va parlar sobre el procés de creació del seu segon llibre i va comentar que era molt diferent a la seva primera publicació, Autocompasión de un tonto con suerte. L’autor va respondre les preguntes del públic, que va deixar petita la sala.

José Ramón Vera considera que la publicació d’un segon llibre “és una responsabilitat; Amb el primer ningú no tenia cap expectativa i ara sents l’obligació d’agradar als que el van llegir i això et crea una gran pressió”.

El llagostenc forma part de Resistencia Literaria, el col·lectiu que aplega autors i autores principalment de la Llagosta. La seva presidenta, Mayte Bonilla, va estar al costat de Vera i va declarar que l’entitat “es troba en un bon moment, progressant millor del que teníem pensat, amb presentacions com aquesta de José Ramón Vera o la del mes de desembre amb Toni Hill”.

A l’acte va assistir l’alcalde de la Llagosta, Ósca Sierra, que va dir “que cada dia que es presenta un llibre a la Llagosta és un gran dia per a la cultura. Hem vist com el Saló de plens s’ha quedat petit. Vull animar a la gent a que aquest Nadal compri autors locals, que segur que serà un bon regal”.

Proyecto Verne és una aventura de ciència ficció on les protagonistes són dues dones de la Llagosta. L’acció de la novel·la està ambientada a Europa, on, després d’una apagada que fa inservibles qualsevol tipus de màquina i tecnologia, es dispara la població del continent. És llavors quan els joves decideixen desfer-se dels avis enviant-los enganyats a Sibèria. Dues dones de la Llagosta no es creuen que el trasllat a aquesta regió de Rússia sigui un viatge al paradís i decideixen fugar-se.

El llibre es pot trobar actualment al web de l’editorial Ediciones Atlantis i, en breu, estarà disponible a Amazon i a alguna llibreria de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies