Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

José Ramón Vera presenta avui la seva nova novel·la, Proyecto Verne

El llagostenc José Ramón Vera presenta aquesta tarda la seva segona novel·la. Es tracta de Proyecto Verne, una aventura de ciència ficció on les protagonistes són dues dones de la Llagosta. L’acte tindrà lloc a les 19 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta, a la plaça d’Antoni Baqué.

Segons ha explicat l’autor, Proyecto Verne neix de la voluntat d’escriure un llibre per iniciar la seva filla en la lectura. L’acció de la novel·la està ambientada a Europa, quan després d’una apagada que fa inservibles qualsevol tipus de màquina i tecnologia es dispara la població del continent.

És llavors quan els joves decideixen desfer-se dels avis enviant-los enganyats a Sibèria. Dues dones de la Llagosta no es creuen que el trasllat a aquesta regió de Rússia sigui un viatge al paradís i decideixen fugar-se.

Proyecto Verne és el segon llibre del llagostenc José Ramón Vera. Amb el primer, Autocompasión de un tonto con suerte, l’autor va aconseguir un notable èxit de vendes que ara espera, com a mínim, repetir.

Publicitat

Publicitat

Més notícies