Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Es lliuren els set premis del Ral·li Fotogràfic de la Festa Major 2018

La Colla Gegantera i el Foto-Club la Llagosta han lliurat els set premis de la setena edició del Ral·li Fotogràfic de la Festa Major 2018. L’acte ha tingut lloc aquest divendres a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

El concurs ha comptat amb 14 participants i s’han presentat 79 fotografies, d’entre les categories de Festa Major i Colla Gegantera. Les tres millors imatges de la categoria de la festivitat han estat Jara Villanueva, Isa Moreno i Jordi Abarca; mentre que en la categoria de gegants, Jordi Ruiz, Jesús Abad i Joel Sòria. Tots sis han guanyat un xec de 50 euros. El jutge del certamen ha estat el fotògraf Pere Larrègula, que properament farà un curs gratuït de tres sessions de fotografia amb el Foto-club la Llagosta.

El setè guanyador del certamen ha estat José Sòria, de 49 anys i veí de la Llagosta. La seva fotografia ha estat escollida com a cartell de la propera Trobada Gegantera de la Llagosta, que tindrà lloc el març de 2019. La imatge de Sòria, que és membre del Foto-Club la Llagosta des de fa uns anys, mostra en una bola la família gegantera de la Colla Gegantera de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies