Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

L’Ajuntament ha obert el termini de sol·licituds d’ajuts d’escolarització per al proper curs

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert la convocatòria per accedir als Ajuts d’escolarització per al curs 2018-2019. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 de juny.

Amb aquesta acció, el Consistori vol atorgar ajuts d’escolarització als alumnes empadronats a la Llagosta i matriculats als centres escolars del municipi, públics o concertats d’educació Infantil, Primària i Secundària, que es trobin en una situació familiar amb necessitats econòmiques.

Les bases de la convocatòria, amb els requisits econòmics per optar a l’ajut i els criteris de puntuació, es poden consultar a l’apartat tràmits del web www.llagosta.cat i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

L’import màxim de l’ajut és de 90 euros per alumne. L’Ajuntament ingressarà aquesta quantitat a cada beneficiari al número de compte establert pel centre educatiu al qual assisteix l’infant. L’escola gestionarà el pagament de les despeses de material i de les activitats corresponents.

Publicitat

Publicitat

Més notícies