Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament i Humana signen un nou conveni de col·laboració

L’Ajuntament de la Llagosta ha signat un nou conveni de col·laboració amb Humana Fundació poble per a poble. L’acord contempla l’ampliació del nombre de contenidors de recollida de roba usada a la nostra localitat, el lliurament de vals de compra destinats a famílies necessitades de la Llagosta i una aportació econòmica.

Humana ja ha instal·lat dos nous contenidors de recollida de roba usada, un al carrer del Progrés i un altre al carrer de Santa Rosalia. El conveni també estableix l’aportació de 40 vals de compra per un valor de 30 euros cadascun, que es podran fer servir a les botigues de roba se segona mà d’Humana. Els establiments més propers a la Llagosta estan a Barcelona.

D’altra banda, l’ONG també destinarà 350 quilos de vestimenta que seran distribuïts directament al nostre municipi. A més, l’acord contempla que Humana aportarà 150 euros anuals per cada contenidor. Actualment, hi ha deu contenidors instal·lats a la Llagosta.

El servei de recollida del tèxtil és gratuït i representa un estalvi en les despeses de recollida i eliminació dels residus sòlids urbans. Humana ha recuperat durant els primers quatre mesos d’aquest any 8.514 quilos de tèxtil usat a La Llagosta. L’any passat, es van recollir 29.392 quilos de roba usada.

A l’acte de signatura del conveni, van ser-hi l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i la promotora de Recollida de Catalunya d’Humana, Emma Dalmases.

Publicitat

Publicitat

Més notícies