Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Araceli de Luna presenta la seva primera novel·la publicada, ‘Más allá de París’

L’escriptora Araceli de Luna, de 56 anys, ha presentat aquesta tarda a la Biblioteca de la Llagosta la seva primera novel·la publicada, Más allá de París. L’autora, que anteriorment havia estat veïna de la nostra localitat i que encara treballa a la Llagosta, va escriure aquest llibre fa 15 anys.

La novel·la tracta d’una història d’amor que s’ubica a França, concretament, a la ciutat de París. Aquesta història també conté dosis de misteri entre els protagonistes. “Té una part romàntica, però amb el misteri la fem diferent. El títol té un doble sentit perquè passa una part a París i perquè passen fenomens estranys”, ha explicat l’escriptora.

El llibre, amb un total 224 pàgines, es va publicar el desembre de 2017 i ha estat editat per Ediciones Fides. La novel·la es pot comprar a un preu de 15 euros al comerç Autotrònic de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies