Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia goleja el Sabadell i es col·loca a tres punts del líder

El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar el cap de setmana passat per 1 a 9 a la pista del Sabadell. El conjunt que entrena Javier Ruiz va ser molt superior a un dels equips situats a la zona baixa de la classificació al grup 2 de la Segona Divisió espanyola. Marta va marcar tres gols; Domi, altres tres, i Alba, Clara i Sonia Blanco, un cadascun.

Després d’aquesta victòria, la catorzena de la temporada, la Concòrdia es manté en tercera posició amb 47 punts, empatada amb el segon, l’Hispanic de Torrent, i a només tres del líder, el Palau, que el cap de setmana va empatar a casa amb el Cervera.

Dissabte, el conjunt de la nostra localitat rebrà la visita de l’Eixample, que és cinquè amb 39 punts. El partit es disputarà a les 18.30 hores al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies