Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Mayte Bonilla presenta la novel·la ‘El verano que cambió mi vida’

La llagostenca Mayte Bonilla, membre del grup d’autors Resistencia Literaria, ha presentat la seva segona novel·la, El verano que cambió mi vida. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda a la segona planta de Can Pelegrí i ha estat organitzat per la Biblioteca de la Llagosta.

La novel·la de l’autora llagostenca, amb 243 pàgines, tracta sobre una noia que decideix donar un gir a la seva vida perquè està angoixada per com li van les coses. Així que la protagonista decideix marxar a cooperar amb una ONG, amb la qual descobreix, entre altres coses, l’amor. “Ha estat un llibre ràpid de fer perquè he trigat unes tres setmanes a escriure’l. Potser he trigat més a aprendre a maquetar, que a redactar-lo”, detalla Mayte Bonilla, que s’ha autoeditat el llibre i l’ha publicat amb el pseudònim May Bonner. “Espero que el llibre es gaudeixi, ara que arriba Sant Jordi”, ha remarcat l’autora.

El llibre es pot comprar a la papereria Àrea Distribucions de la Llagosta a un preu de 12 euros, mitjançant la pàgina web de Resistencia Literaria i Amazon. Aquesta és la segona novel·la de la veïna de la nostra localitat. La primera va ser La Dama de la Costa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies