Dijous, 09 febrer 2023
7.8 C
La Llagosta

S’obre una instal·lació de pàdel a la Llagosta en un terreny de 2.000 metres quadrats

La Llagosta compta amb una nova instal·lació esportiva dedicada al pàdel. El Club Pàdel La Llagosta està ubicat en un terreny de 2.000 metres quadrats al número 1 del carrer de Girona, a prop del Centre d’Atenció Primària.

El nou equipament compta amb quatre pistes de pàdel, vestidors, zona de restauració, terrassa i pàrquing per a vehicles. El club ja compta amb més de 400 usuaris registrats. “Estem tenint una molt bona acollida a la Llagosta”, admet un dels tres socis, Roberto Villarreal, de 33 anys i veí de Santa Perpètua de Mogoda. Aquesta instal·lació és una inversió privada de tres germans. Juntament amb Roberto, també hi ha l’Olga i la Teresa. “Som un club familiar”, remarca Villarreal.

L’objectiu dels tres socis és fer-se un lloc en el món del pàdel, que està prou consolidat en el terreny. “Jo porto més de 20 anys fent esport. He fet bàsquet, sobretot, però darrerament també he jugat a pàdel. Vam veure que per la zona de la Llagosta, Santa Perpètua o Montcada no hi havia cap pista de pàdel i creiem que és un esport que segueix estant en auge”, remarca Roberto Villarreal, que destaca la zona on està ubicat el club: “els veïns o veïnes poden venir caminant, fins i tot els de Santa Perpètua de Mogoda”.

Des que el club de pàdel va obrir les seves portes, ha organitzat diversos tornejos. El club té la intenció de crear escola infantil i oferir entrenaments als adults. A més, d’entre les properes activitats destacades, el Club Pàdel la Llagosta celebrarà a finals del mes de febrer un campionat d’inauguració.

Publicitat

Publicitat

Més notícies