Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament i l’ACIS signen un conveni per instal·lar a la Llagosta una pista de gel durant el Nadal

La plaça d’Antoni Baqué acollirà entre els dies 18 i 24 de desembre una pista de gel sintètic. Aquesta serà la primera vegada que el nostre municipi gaudirà d’una instal·lació d’aquest tipus. L’Ajuntament de la Llagosta i l’Associació de Comerç i Serveis (ACIS) de la Llagosta han signat avui un conveni de col·laboració per fer possible aquesta iniciativa comercial.

D’aquesta manera, l’ACIS inclou a la programació nadalenca una nova activitat per ajudar a la promoció del comerç local. Els establiments socis de l’ACIS seran els encarregats de repartir els tiquets per poder fer ús de la pista de patinatge. En total, seran 200 metres quadrats que podran acollir un bon nombre de patinadors i patinadores.

L’Ajuntament de la Llagosta farà inicialment l’aportació del cost de la instal·lació, que posteriorment tornarà l’ACIS amb els ingressos que obtingui per publicitat i per altres vies. El Consistori es farà càrrec del subministrament elèctric necessari per al funcionament de la pista de gel sintètic. La instal·lació no requereix el manteniment d’una pista de gel convencional, però, tot i això, la zona de patinatge ofereix les mateixes prestacions.

El president de l’Associació de Comerciants, Héctor Gil, ha comentat que la intenció “és fer una proposta d’oci de qualitat de cara al Nadal per atreure a la gent del municipi i de les rodalies per tal de dinamitzar la vida comercial i la vida social de la Llagosta”. Gil espera que les famílies s’apropin amb els seus infants a gaudir de la pista de gel. Per la seva part, l’alcalde, Óscar Sierra, ha explicat que aquest conveni entre l’ACIS i l’Ajuntament era necessari per poder posar en marxa aquesta iniciativa comercial, que permetrà que “durant una setmana, hi haurà instal·lada una pista de gel que la podran gaudir tots els veïns i veïnes de la Llagosta i serà un focus d’atracció per als ciutadans dels pobles del voltant, que podran fer les seves compres mentre els infants patinen a la plaça d’Antoni Baqué”.

A la signatura del conveni ha anat a càrrec d’Óscar Sierra i d’Héctor Gil. A l’acte, que s’ha portat a terme a l’Edifici Administratiu de l’Ajuntament, han assistit també el regidor de Comerç, Jaume Bonallach, i part de la junta directiva de l’ACIS.

Publicitat

Publicitat

Més notícies