Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

El Viejas Glorias debuta amb victòria i es col·loca líder

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte el Juventud Alarona per 6 a 0 en el primer partit de la lliga 2017-2018. Aquesta golejada permet als de la nostra localitat, que són entrenats per Pedro Manzano, situar-se en primera posició a la classificació.

El Viejas Glorias es va fer amb el control del partit des del primer moment. A la primera part, els llagostencs van marcar dos gols, un de Cristian i un altre d’Abel, i van enviar tres pilotes al pal.

A la segona part, va continuar la mateixa dinàmica. Rubio va fer dos gols; Abel, un; i José Fernández, un altre.

El proper cap de setmana, el Viejas Glorias, jugarà al camp de la Peña Morera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies