Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

La Colla Gegantera i el Foto-Club lliuren els set premis del Ral·li Fotogràfic

La Colla Gegantera i el Foto-Club la Llagosta han lliurat els premis als set guanyadors del sisè Ral·li Fotogràfic de la Festa Major. En total, han participat setze persones, que han presentat 95 fotografies. El veredicte i lliurament ha tingut lloc aquesta tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Óscar Sierra.

El jurat ha decidit que els tres guanyadors de la categoria Diada de Catalunya i festa Major han estat David Puente, Jara Villanueva i Jesús Abad; mentre que els tres guanyadors de la categoria Gegants i Capgrossos de la Llagosta han estat Alberto Alonso, Isabel Moreno i Jordi Ruiz. Per a cada categoria, hi havia tres premis de 50 euros cadascun.

Imatge de Jordi Abarca, que serà el cartell de la Trobada Gegantera.

A més, el jurat ha decidit una setena fotografia premiada, obra de Jordi Abarca, que serà la imatge del cartell de la novena Trobada Gegantera de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies