Dimarts, 31 gener 2023
13 C
La Llagosta

L’ambulatori instal·la una taula informativa per prevenir els efectes de la calor

El Centre d’Atenció Primària de la Llagosta ha instal·lat a la recepció de l’ambulatori una taula informativa amb consells per actuar correctament davant d’una onada de calor. La intenció és donar als usuaris pautes per prevenir els efectes de les altes temperatures que estem patint.

La informació que es troba a la taula vol transmetre quines són les accions preventives més recomanables, com ara les franges horàries en les quals es recomana evitar caminar, quines peces de roba s’han de portar, la necessitat d’hidratar-se i els complements essencials per protegir-se de la radiació solar, entre d’altres.

Aquesta taula informativa se suma a altres accions que porta a terme l’equip d’atenció primària de la Llagosta, com per exemple la xerrada anual que fa al Casal d’Avis. La instal·lació de l’estand permet donar molta més visibilitat a l’activitat, així com també arribar a un públic molt més ampli.

Publicitat

Publicitat

Més notícies